Кошик пустий

Політика конфеденційності

Політика конфіденційності

Ця Політика конфіденційності (надалі – Політика) визначає порядок отримання, зберігання, обробки, використання і передачі персональних та інших даних, які надаються Користувачем при використанні сайту swim.ua  (надалі – сайт). Якщо ви не згодні з умовами цієї Політики, просимо Вас негайно припинити використання cайту.

1. Збір персональних даних та іншої інформації.
1.1 Під час використання сайту може збиратися така інформація про Користувача:
• ім’я та прізвище;
• номер телефону;
• електронна пошта;
• адреса;
1.2 Окрім вказаної вище інформації також може збиратися інформація, отримана під час використання сайту:
• файли Cookies;
• IP-адреса Користувача;
• поведінка Користувача на Сайті;
1.3 Інформація, яку ви надаєте на сайті, або яка може збиратися в процесі використання Сайту, охороняється Законом України «Про захист персональних даних».
1.4 Ви повинні повною мірою усвідомлювати, що даєте згоду Продавцю на збір, використання та передачу персональних даних відповідно до положень та умов, викладених у цій Політиці.
1.5 Сайт не призначений для дітей молодше 18 років. Ми не збираємо інформацію у відвідувачів, які входять в цю вікову групу. Просимо батьків обговорити використання мережі Інтернет і передачу інформації в мережу з вашими дітьми.
1.6 На сайті може бути використана технологія під назвою "cookie". Cookie - це невеликі текстові файли, що містять інформацію, які зберігаються на комп'ютері при відвідуванні веб-сторінки. Вони забезпечують додаткову функціональність сайту і допомагають нам проаналізувати використання сайту.
1.6.1 Існує два види cookie файлів: cookie файли одного виду використовуються для «запам'ятовування» таких відомостей, як ім'я користувача та пароль, і зберігаються на комп'ютері до тих пір, поки ви не вирішите скасувати цю підписку. Якщо ви не користуєтеся функцією типу «Запам'ятати ім'я користувача та пароль», то такі файли не будуть зберігатися на вашому комп'ютері.
1.6.2 Інший тип файлів - сесійні cookie. Наприклад, вони використовуються для того, щоб відстежити, яку мову ви вибрали для відображення веб-сторінки. Під час відвідування сайту такі cookie файли тимчасово зберігаються в пам'яті вашого комп'ютера. Сесійні cookie файли не зберігаються надовго на вашому комп'ютері і зазвичай видаляються, коли ви закриваєте вікно веб-браузера.
1.7 Якщо ви не хочете отримувати cookie файли на сайті, то ви можете змінити налаштування свого веб-браузера для їх відхилення. Однак це може призвести до обмеження функціональності сайту.
1.8 Продавець може автоматично збирати неособисту інформацію Користувача, тобто таку що не дає можливості прямо чи опосередковано ідентифікувати Користувача, зокрема про тип браузера Користувача, або інформацію про сайт, з якого Користувач перейшов на сайт Продавця.
1.9 Власником та розпорядником ваших персональних даних є Продавець.

2. Мета обробки та строки зберігання персональних даних.
2.1 Продавець збирає інформацію про ім’я та прізвище, адресу електронної пошти номер телефону та Вашу адресу з метою організації та реалізації співпраці між нами, а саме для ідентифікації замовлень, їх опрацюванню та доставки. Така інформація зберігається протягом трьох років з моменту оформлення останнього замовлення на сайті.
2.2 Продавець збирає інформацію про електронну пошту та номер Вашого телефону для обміну інформацією з Вами, в тому числі для надсилання інформації рекламного характеру про діяльність Продавця. Така інформація зберігається протягом трьох років з моменту оформлення останнього замовлення на сайті.
2.3 Інформація про файли Cookies, IP-адресу Користувача, поведінку Користувача на Сайті збирається для адаптації маркетингових і рекламних заходів, що пропонується на Сайті або сервісах третіх осіб, та контролю загальної та індивідуальної активності Користувачів. Така інформація зберігається протягом трьох років з моменту оформлення останнього замовлення на сайті.
2.4 Продавець не збирає та не зберігає Ваші платіжні дані. Така інформація може збиратися та зберігатися банками-партнерами Продавця відповідно до їх внутрішніх правил.
2.5 Окрім вказаного вище ми можемо використовувати отриману інформацію з такою метою:
2.5.1 Для моніторингу трафіку, з якого Ви отримуєте доступ до сайту; типу браузера і операційної системи, які використовуються для доступу до сайту; дати і часу вашого доступу до сайту; сторінок, які ви відвідуєте, і інтернет-адреси сайту, з якого ви отримали доступ до нашого сайту.
2.5.2 Для впізнання повторних відвідувачів (для аналітичної/статистичної мети).
2.5.3 Для анонімного відстеження взаємодії з інтернет-рекламою (для спостереження за кількістю відображень і кліків на рекламні банери).
2.5.4 Для налаштування або персоналізації вашої роботи (наприклад, привітання на сайті по імені).
2.5.5 Для підготовки та надання третім особам (наприклад, рекламодавцям) узагальнених статистичних даних.

3. Права користувачів.
3.1 Користувачі користуються усіма правами, передбаченими Законом України «Про захист персональних даних», в тому числі:
3.1.1 знати мету обробки персональних даних, джерела їх збирання та місцезнаходження персональних даних.
3.1.2 на доступ до своїх персональних даних.
3.1.3 відмовитись від обробки своїх персональних даних або заборонити обробляти свої персональні дані;
3.1.4 просити змінити свої персональні дані;
3.1.5 відкликати згоду на обробку своїх персональних даних;
3.1.6 відмовитись від отримання матеріалів рекламного характеру.
3.2 Для реалізації своїх прав Ви можете направити електронного листа на адресу електронної пошти: ukravtopricep@gmail.com . Ми розглянемо Ваше звернення протягом 10 днів з моменту отримання.

4. Передача персональних даних.
4.1 Персональні дані, розміщені на сайті, не надаються третім особам, за винятком таких випадків:
4.1.1 Після отримання згоди Користувача, до якого належить ця інформація.
4.1.2 За обґрунтованим запитом державних органів, які мають право отримувати такі дані.
4.1.3 Для захисту та охорони прав Продавця.
4.1.4 Для забезпечення безпеки користувачів сайту.
4.2 Продавець може надавати Ваші знеособлені персональні дані (такі, що не дають змоги Вас ідентифікувати) третім особам.
4.3 У всіх інших випадках перед тим, як передати інформацію про вас третім особам, Продавець зобов'язується отримати Вашу згоду.
4.4 Персональні дані можуть передаватися компаніям, що працюють від нашої особи. Ми співпрацюємо з іншими компаніями, які виконують від нашої особи функції бізнес-підтримки, у зв'язку з чим ваша особиста інформація може бути частково розкрита. Ми вимагаємо, щоб такі компанії використовували інформацію тільки з метою надання послуг за договором; їм забороняється передавати цю інформацію іншим сторонам в ситуаціях, відмінних від випадків, коли це обумовлено необхідністю надання обумовлених послуг. Приклади функцій бізнес-підтримки: виконання замовлень, реалізація заявок, видача призів і бонусів, проведення опитувань серед клієнтів і управління інформаційними системами. Ми також розкриваємо узагальнену неперсоніфіковану інформацію при виборі постачальників послуг.
4.5 Персональні дані можуть використовуватися на сторінках, які позиціонуються як загальні, і партнерських сторінках. Продавець може ділитися інформацією з компаніями-партнерами, разом з якими реалізує спеціальні пропозиції та заходи з просування товарів на сторінках нашого сайту, позиціонуються як загальні. При запиті особистих даних на таких сторінках ви отримаєте попередження про передачу інформації. Партнер використовує будь-яку надану Вами інформацію відповідно до власного повідомлення про конфіденційність, з яким ви можете ознайомитися перед наданням інформації про себе.

5. Інші веб сайти.
5.1 На сторінках сайту можуть міститися посилання на веб-сайти третіх осіб. Ми не здійснюємо управління і не несемо відповідальності за зміст і методи забезпечення конфіденційності подібних веб-сайтів третіх осіб, які можуть бути пов'язані з нашим сайтом. Такі веб-сайти можуть містити власні cookie файли на вашому комп'ютері і / або інакше збирати і обробляти персональні дані.
5.2 Ми рекомендуємо вам ознайомитися з методами забезпечення конфіденційності на подібних сайтах третіх осіб перед тим, як скористатися ними.

6. Антиспам-політика.
6.1 Для нас спам неприйнятний, ми не відправляємо листи кому-небудь без дозволу, ми не продаємо і не здаємо в оренду адреси електронної пошти неуповноваженим третім особам. Це не означає, що ми можемо попередити появу спаму в Інтернеті. Якщо ви вважаєте, що отримали від нас небажану пошту, будь ласка, зв'яжіться з нами.

7. Безпека.
7.1 Продавець використовує сучасні технології забезпечення конфіденційності персональних даних, отриманих з реєстраційних форм, які залишають Користувачі, з метою забезпечення максимального захисту інформації.
7.2 Доступ до особистої інформації користувача здійснюється через систему авторизації з логіном і паролем. Користувач зобов'язується самостійно забезпечити збереження авторизованих даних, ні під яким приводом не розголошувати їх третім особам. Будь-які зміни особистої інформації, внесені шляхом авторизаційних даних, будуть вважатися здійсненими особисто Користувачем.
7.3 Збір, зберігання, використання, обробка, розголошення інформації, отриманої Продавцем за результатами відвідування приватною особою (відвідувачем або користувачем) її сайту та/або заповнення реєстраційних форм, у тому числі і персональні дані користувачів, здійснюються Продавцем відповідно до чинного законодавства України. Фізична особа (відвідувач або користувач) усвідомлює і дає згоду на збір і обробку своїх персональних даних Продавцем в межах і з метою, передбаченими умовами цієї Політики відповідно до чинного законодавства України.

8. Прикінцеві положення.
8.1 Відвідуючи сторінки сайту та/або заповнюючи форму реєстрації на сайті, Користувач автоматично приймає умови цієї Політики.
8.2 Діяльність Продавця здійснюється відповідно до чинного законодавства України. Будь-які претензії, спори, офіційні звернення розглядатимуться виключно в порядку, передбаченому чинним законодавством України.
8.3 Продавець не несе відповідальності за будь-який прямий або непрямий збиток, понесений Користувачем або третіми особами, а також за недоотриманий прибуток в результаті діяльності сайту.
8.4 Умови цієї Політики можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку. Зміни в цій Політиці конфіденційності набирають чинності з моменту їх публікації на сайті. Ваше подальше використання Сайту після оприлюднення будь-яких змін у цій Політиці конфіденційності свідчить про вашу згоду з цими змінами.

Усі бренди:

ABB Atlantis ACO Adell AeT Agnes Agro Air-Line Akvarodos Albertoni Alcaplast Alina ALL.PE AM.PM APE Apro Aquafilter Aquaform Aquatica Arcana Arino ArtCeram Artel Plast Asignatura Atlantic Atlas Concorde Axis Group Axor Azteca Azzardo Badalona Baden-Baden Ballu Balteco Barlinek Bartoline Beauty Floor Bemeta Berg Blanco BMeters Bonomi Bossini Brenor Brinex Bugnatese Cameya Carlo Poletti Catalano Ceramika Color Ceramika Gres Ceramiсa Santa Claus Cerrad Cersanit Cielo Cir Cisal Cleanline Cleopatra Colombo Cooper&Hunter Craft Cramer Creativ Cristal Cuadro Damixa Deante Devit Dexter Disegno Disegno Ceramica Drazice Duravit Dusel DusRux EAGO ECA Ece Ecomess Eger Electrolux Emco EMMEVI Ethno Euroser Evole Excellent Fado Fala Fancy Marble Fangda Favorit Felo Ferro Ferroli Fibaro Fima Finsa Fiore Fir Flaminia Formix Franke Gala Geberit Gebex General Fittings Genesis Aqua Ghidini SpA Glass Glutoclean GM Go Plast Golden Tile Gorenje Granado GrandTool GRB Gripper Grohe Grundfos GSI Gustavsberg H2O Haceka Hansa Hansgrohe Hatria Henkel Hermes Tools HG Hi-Therm Hidra Him Sintez Hotec HSS-Super Huber Hygolet Idea Ideal Ideal Standard Ideal НВ Idevit Ido Idrosfer Imola Imprese Imso Industrias Mateu Innoray Inox Style Instal Projekt Invena J-mirror Jacob Delafon Jacuzzi Jakko Jaquar Jika JM JVD Kaindl Kaldewei KAN Keramac Keramag Kerasan KFA Kludi Koller Pool Kolo Kolpa-San Konskie Korado Kraus Krono Original Kubis Kugu KWC La Fabbrica La Faenza Laris Laufen Lea Leader LEO Leo Air-Line Leonardo LG Lidz Lineabeta Luxor Luxury Wood Mainzu Marmite Marmorin Mateu MCH Metalvis Mirage Miraggio Mirella Mixxen Modern Moon Neoclima Neoperl Newarc NICdesign Ninja NKP Nobili Nofer Nova Nowa Gala Onlyheat Opoczno Oralux Orans Ostendorf PAA Pafonni Paladii Paradyz Pattaroni Peoniy Perla Pestan Pikart Platinum Wasser Porta Profil Progress Profiles ProGripper Q-tap Qtap Radaway RAK Ceramics Ravak Raviraj Rea Relfix Remer RetroStyle Rhein Richmond Riho Roca ROCKO Vinyl Royal Thermo Rubineta Samsung Sanco Sanela Sanit Sanitana Sano Sant'agostino Sanwerk Scarabeo Schell Schlosser Schneider Electric SDS-Plus Secure Sedal Semin Siltek Silver Simas Sirem Slezak Solomon Sommer Sonia Sopro Stanley StarGres Stella Sthor Strong StudioGlass Styron Swim Swim.ua service SwissKrono Tarkett Tece Teiko TEKA Terma Terranit Topaz Tork Torsion Torx Toto Treemme Treesse Tremolada Trento Tres Tres Project Triton Tucai UNO UPA USH Vagnerplast Valentin Valtec Valtemo Vankor Vega Venezia Vents Vera Veragio Veronis Versace Viadrus Videx Vidima Viega Villeroy&Boch Virok Vives Volle Vorel Water House WaterPro Waterway WBS Webert Welle Wiha Willer Yacore Yato Z-Wave Zanussi Zeus Ceramica Zilmet Автотехніка Аква Родос Аквакомфорт Аквасторож АскоУкрем Атолл Днепрокерамика Котто Кераміка Марио Мойдодыр Мрія Радимакс Сантехмонтаж Сила Терма Україна Эксперт